Visst finns det sexleksaker därute för alla smaker, men är du någon som hitintills har haft svårt med att få orgasm? Då kan det vara hög tid att prova på en lufttrycksvibrator. Det är inte för intet som den här typen av leksak har tagit världen med storm, och den säljs till och med tillsammans med en orgasmgaranti.

Vad är då egentligen en lufttrycksvibrator och varför är det så många som vittnar om att leksaken har tagit deras onanisessioner till nya höjder? Vi kommer nedan att ta en närmare titt på exakt hur leksaken fungerar.

Den utomordentliga lufttrycksvibratorn

Om det finns en sorts vibrator som hyllas allra mest är det definitivt lufttrycksvibratorn. Till skillnad från en ordinär vibrator som enbart vibrerar använder sig en lufttrycksvibrator av pulserande tryckvågor för att verkligen ta sig in på djupet. Leksaken har på så vis möjligheten att stimulera hela klitoris snarare än bara utsidan.

Den extremt populära vibratorn, Satisfyer Pro 2, är ett exempel på en av dessa lufttrycksvibratorer som du inte kommer att vilja gå miste om. Leksaken är tillverkad av kroppssäker silikon, och munstycket kan smidigt avlägsnas när det är dags att göra rent vibratorn. Du laddar upp lufttrycksvibratorn med hjälp av en medföljande sladd, och därför slipper du att införskaffa dig batterier. Då det finns flera olika styrkor och mönster kan du även skräddarsy upplevelsen utefter vad just du föredrar.

Orgasmgaranti

Det är många som vittnar om att de har fått sin första orgasm just tack vare lufttrycksvibratorn, och som bevis på leksakens effektivitet erbjuds en orgasmgaranti vid köp av vibratorn. Kort förklarat får du pengarna tillbaka om leksaken inte har lyckats att ge dig orgasm inom 30 dagar.

Ytterligare vibratorer och tillbehör

Lufttrycksvibratorn lägger fokus på klitorisstimulering, men visste du att det finns vibratorer som både erbjuder klitoris- samt G-punktstimulering på samma gång? Leksakerna som vi syftar på är Rabbit-vibratorerna, och dessa innehåller två olika motorer. En motor driver dildodelen som du för in medan den andra motorn driver leksakens ”kaninöron” som ligger mot klitoris. Även dessa vibratorer har olika mönster och styrkor som du kan välja mellan, så du får aldrig en tråkig stund!

Medan vissa Rabbit-vibratorer drivs med hjälp av en laddningssladd finns det andra som kräver batterier. Även om de batteridrivna varianterna är en aning billigare kan det i längden vara gynnsamt att istället satsa på de uppladdningsbara modellerna för att spara pengar på batteriköp. För bästa möjliga upplevelse är det också en god idé att köpa till ett vattenbaserat glidmedel separat för att lättare kunna föra in leksaken. Oavsett vilken vibrator du väljer väntar många härliga nätter på dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *