Låt ett vibrerande ägg uppfylla alla dina våtaste drömmar

Om det är en sexleksak som du kommer önska att du redan ägde så är det ett vibrerande ägg. En liten och kompakt vibrator som stimulerar dig diskret med otroliga vibrationer.

Du kommer inte tro att det är sant när du ser den lilla saken. Du för smidigt och enkelt upp i din vagina för fantastisk g-punkts stimulering.

En äggvibrator kommer garanterat ta dig till orgasmhimlen igen och igen och igen.

Den lilla produkten är också den perfekta förspelsleksaken för par. Låt din partner styra dina orgasmer eller styr dem själv. Låt de hisnande vibrationerna skölja över dig och upplev nya höjder av tillfredställelse.

Vilket vibrerande ägg ska jag välja?

Om du inte provat att googla den frågan ännu kan vi avslöja för dig att det finns otroligt många där ute.

Så hur ska du veta vad du ska välja?

Oavsett om det är ditt första eller hundrade vibratorägg kan det vara bra att läsa om alternativen. Vem vet det kanske finns en produkt som låter perfekt för dig som du inte ens visste fanns.  

Vi har därför gjort det enkelt för dig att hitta rätt produkt för just dig med våra topp 4 bästa vibratorägg på marknaden.

Här kommer du garanterat att hitta något som faller dig i smaken. Läs om dem och se vilken som låter bäst för dig och din orgasm.


Topp 4: De bästa vibratoräggen på marknaden

1.      Galaxy – varför bara leka hemma?

1.   Galaxy – varför bara leka hemma?
1.      Galaxy – varför bara leka hemma?

Med Galaxy kan din partner ge dig orgasm utan att ni ens behöver röra vid varandra.

Din partner kan faktiskt vara hela 30 meter från dig. Ska ni på fest? För upp ägget och låt era blickar mötas tvärs över dansgolvet och låt hen styra vibrationerna på ett upphetsande sätt.

Då ägget är väldigt tyst kommer ingen förutom ni veta vad som pågår. Det är alltså den perfekta produkten om ni haft lust att prova en kittlande vuxenlek ute i offentligheten


2.      Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Dubbelt Vibratorägg – för maximal njutning

2.   Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Dubbelt Vibratorägg – för maximal njutning
2.      Sinful Uppladdningsbart Fjärrstyrt Dubbelt Vibratorägg – för maximal njutning

Starta förspelet med att föra upp det sköna ägget med sin lena yta i din vagina. Ägget är perfekt format för att träffa alla dina skönaste punkter.

Låt din partner ta kontrollen och styra dina orgasmer med fjärrkontrollen. Du ska bara slappna av och njuta av orgasmhimlen.


3.      Svakom Elva Fjärrstyrt Vibratorägg – från ett kittlande förspel till orgasm

3.   Svakom Elva Fjärrstyrt Vibratorägg – från ett kittlande förspel till orgasm
3.      Svakom Elva Fjärrstyrt Vibratorägg – från ett kittlande förspel till orgasm

Det är ett otroligt smart ägg. Vibratorägget är utvecklat för att kopiera samlag med en partner så när du sätter in det börjar ett kittlande förspel.

Som sedan utvecklar sig till en fantastisk orgasm. Kanske styr din partner vibrationerna eller varför inte styra dem själv. Materialet är mjukt och skönt så du kan leka länge utan att uppleva obehag.

Det är dessutom tyst så om ni tänkt på att prova lite upphetsande public play är det perfekt.


4.      Lovense Lush 2 Bullet Vibrating Egg – räddar ert långdistansförhållande

4.   Lovense Lush 2 Bullet Vibrating Egg – räddar ert långdistansförhållande
4.      Lovense Lush 2 Bullet Vibrating Egg – räddar ert långdistansförhållande

Lovense Lush 2 är en äggvibrator som styrs från en app på din telefon. Vilket gör den otroligt smart.

Din partner kan ge dig orgasm från andra sidan landet eller varför inte andra sidan atlanten.

Ni behöver inte vara på samma kontinent för att hen ska kunna tillfredsställa dig. Den har flera standardvibrationer men ni kan också skapa era egna.

Eller har ni kanske en favoritlåt med ett fantastiskt beat? Då kan den bli ett vibrationsmönster som du kan njuta av.

Topp 4: De bästa vibrerande äggen under 300kr

Är det kanske första gången du ska prova ett fjärrstyrt ägg? Eller är du en riktig prisjägare som alltid vill hitta den bästa produkten till det lägsta priset?

Om du känner igen dig så har vi hittat de bästa produkterna till din plånbok. Med dessa produkter behöver du varken gå på kompromiss med pengar eller kvalitet.

Det är budget vibratorägg som har full fokus på din njutning och orgasm. Alla kostar under 300kr och säkrar dig en härlig stund.

1.      Baseks Fjärrstyrt Love Vibratorägg – överlåt kontrollen till din partner

1.   Baseks Fjärrstyrt Love Vibratorägg – överlåt kontrollen till din partner
1.      Baseks Fjärrstyrt Love Vibratorägg – överlåt kontrollen till din partner

Detta vibrerande ägg är perfekt om ni vill leka där hemma eller ta leken med till allmänplats.

Fjärrkontrollen är trådlös så du kan få orgasm när din partner befinner sig i ett annat rum. Ni kan faktiskt befinna er hela 15 meter från varandra.

Ge kontrollen över till din partner och invänta orgasmer med spänning.


2.      Purple Pill Velvet – en riktig kundfavorit

2.   Purple Pill Velvet – en riktig kundfavorit
2.      Purple Pill Velvet – en riktig kundfavorit

Detta är en väldigt stark äggvibrator som både kan stimulera din vagina och klitoris.

Du väljer vad du är mest sugen på. Det är en riktig kritikerfavorit som rekommenderas för att hetta upp förspelet av de nöjda kunderna.

Prova att sätta in ägget samtidigt som du får oralsex och ta det till helt nya höjder med vibrationerna.


3.      Colt Xtreme Turbo Bullet Vibrator – ta med leken i badet

3.   Colt Xtreme Turbo Bullet Vibrator – ta med leken i badet
3.      Colt Xtreme Turbo Bullet Vibrator – ta med leken i badet

Det är ett ägg som är perfekt att använda med din partner eller varför inte förgylla dina egna onanistunder lite extra.

Du kan använda den på utsidan eller insidan. Den är klar till att stimulera både din klitoris och vagina.

Ta de starka vibrationerna med i badet för en otroligt skön upplevelse.


4.      Baseks 10 Speed Bullet Vibratorägg – krydda ert förspel

4.   Baseks 10 Speed Bullet Vibratorägg - krydda ert förspel.
4.      Baseks 10 Speed Bullet Vibratorägg – krydda ert förspel.

Att kunna stimulera sin partner är ju något alla önskar. Med denna produkt kan din partner stimulera dig lite extra i ert förspel.

För in ägget i din vagina och låt din partner styra de kittlande vibrationerna samtidigt som hen rör din kropp.

Ni kan ha det otroligt skönt tillsammans och hen kan ta dig till nya orgasm höjder.


Vad är ett vibratorägg?

Det är helt enkelt en vibrator i en äggliknande form. Som med de flesta produkter kommer de i olika storlekar, färger, storlekar och kvalitet. Man styr dem oftast med en fjärrkontroll men det finns också några på marknaden som är appstyrda. De flesta vibrerandeägg är trådlösa med en räckvidd på över 10 meter vilket gör de perfekta till ert förspel också ute bland folk.

Du för in ägget i din vagina. Om det känns lite märkligt kan du prova med lite vattenbaserat glidmedel. Kom ihåg att starta ägget före du stoppar in det i din vagina och styr det sedan med fjärrkontrollen.

Vibratorägg är en otrolig populär vuxenleksak till par. Då det är upplagt att låta din partner styra dig med fjärrkontrollen. Det gör det också väldigt spännande då du inte vet när han bestämmer sig för att skicka de nervpirrande och kittlande vibrationerna. Det är därför helt perfekt till förspelet och till lek utanför hemmet.

Men som singel kan du givetvis också njuta av de intensiva vibrationerna. Det är nämligen också perfekt att använda ett fjärrstyrt ägg under onani. Du kan bara lägga dig ned och slappna av medan du styr din egen njutning med kontrollen. De flesta trådlöst vibrerande ägg kan även användas på klitoris. En dubbel orgasm sitter ju aldrig fel.

Ett fjärrstyrt ägg är:

Ta den fräcka leken med ut på stan

Trådlöst vibrerande ägg är perfekta för att förverkliga era public play fantasier. För att de är just trådlösa och ofta väldigt tysta. För in ägget i din vagina före ni beger er ut och vänta på att din partner skickar kittlande vibrationer. Det blir en spännande lek med ert vibrerande ägg.

Föreställ dig att ni är på en tråkig middagsbjudning och helt plötsligt skickar din partner hisnande vibrationer i dig. Det är er hemlighet eftersom ingen annan kan se eller höra det. Men du kan märka det och det gör även din partner upphetsad. Kanske skyndar ni er från middagen och fortsätter den sexiga leken där hemma.

Ett fjärrstyrt ägg: En produkt många möjligheter

Vibratorägg är skapade för vaginalstimulering men det betyder absolut inte att det är det enda de kan. Du kan använda det som klitorisvibrator. Det är generellt mycket lättare för kvinnor att nå klimax vid klitorisstimulering. Låt den stimulera klitoris samtidigt som han penetrerar dig för optimal njutning. Eller varför inte använda den för att ert krydda oralsex? Bli dubbelstimulerad när din partner slickar din klitoris och din äggvibrator tar hand om din inre stimulering. Den sätter alltid din njutning i fokus oavsett situation.

Mysteriet om den kvinnliga orgasmen

Som många kanske vet är det svårare för kvinnor att uppnå orgasm. Har du också upplevt den där känsla av avundsjuka när din man kommer efter tre sekunder och du ligger där. Ingen orgasm, inte tillfredsställd. Eller kanske försöker han hjälplöst att få dig till att komma utan resultat. Eller så kommer han varje gång och du hälften av gångerna om du har tur.

Anledningen till att män har lättare att får orgasm handlar förmodligen om att det krävs att mannen får orgasm för att det ska bli barn. Det handlar alltså biologiskt om att säkra att det finns en framtida generation. För att en kvinna ska kunna bli gravid krävs det inte att hon når orgasm. Det kan vara en enkel förklaring på varför dock kan forskarna inte säga att det är så med 100% säkerhet.

Av oss kvinnor är det också väldigt få som faktiskt når klimax vid vaginalpenetration. Det är mycket vanligare att orgasm uppnås vid klitorisstimulering. 65% av heterosexuella kvinnor säger att de nästan alltid får orgasm vid samlag. För män är siffran 95%. För homosexuella kvinnor ser statistiken dock lite bättre ut med 86% som upplever orgasm nästan varje gång.

Upplever orgasm vid nästan varje samlag:

Så det är alltså på tiden att du tar kontroll över din orgasm så du kan komma varje gång. Vuxenleksaker är ett fantastiskt sätt att bli stimulerad och uppnå orgasm. Det är ju det produkterna är gjorda för. De flesta trådlöst vibrerande ägg är skapade för g-punkts stimulering. Men du kan som nämnt också använda det för att stimulera klitoris och uppleva en kittlande klitorisorgasm. Det är den perfekta sexleksaken för din orgasm och en fantastisk upplevelse för er som par.

Att få orgasm är otroligt hälsosamt och skönt så varför inte göra det till en del av din vardag?