En klitorisvibrator är en av de absolut vanligaste sexleksakerna som kvinnor köper. Anledningen är enkel, de flesta kvinnor når klimax vid att stimulera klitoris.

Att köpa en vibrator för klitoris är den säkra vägen till en orgasm. Det finns otroligt många på marknaden för att stimulera dig till orgasm. Att använda en produkt gjord för klitorisstimulering ökar givetvis chanserna för orgasm.

Din partner har kanske svårt att få dig helt till klimax. Det är dessvärre inte ett ovanligt problem. Kvinnor får allt för ofta bara nöja sig.

I heterosexuella relationer ligger fokuset många gånger på penetrationssex. Men de flesta kvinnor upplever att det är mycket lättare att få en klitorisorgasm.

Det kan vara en anledning till att kvinnor i homosexuella relationer får orgasm oftare. Med en stark klitorisvibrator kan du ta kontrollen över din orgasm och din njutning med eller utan partner.


Hitta den bästa klitorisvibratorn

Så nu vet du hur en vibrator för klitoris fungerar och varför du borde äga en. Men hur ska du hitta den bästa för dig när det finns så många valmöjligheter. Något som är otroligt bra med att det finns så många på marknaden är att du lätt kan hitta en billig klitorisvibrator. Det finns många som är väldigt effektfulla till ett lågt pris.

Kanske vet du att du är lite svår att stimulera. Då kan en stark klitorisvibrator vara det som bäst fyller ditt behov. Det är givetvis olika från kvinna till kvinna hur intensiva och starka vibrationerna ska vara för maximal tillfredställelse. Som tur är har de flesta vibratorer flera olika vibrationsinställningar så du kan hitta den med perfekt styrka för dig.

Oavsett vad du är ute efter finns det helt säkert en som kommer tillfredsställa dina behov. Nedan har vi samlat några av våra favoriter. Läs om de olika produkterna och hitta din favorit.


Venus –  gör ditt venusberg en tjänst

Venus -  gör ditt venusberg en tjänst
Venus –  gör ditt venusberg en tjänst

Produktenen som följer ditt venusberg på ett otroligt sätt. Det känns som en omfamning av din klitoris. Det är en väldigt diskret och liten produkt. Den kan därför lätt förvaras. Att den är liten gör den dessutom perfekt mellan dig och din partners kropp. Klitorisvibratorn har 9 djupa vibrationer för dig att prova och är lätt att styra. Det gör att med en enkel knapptryckning kan du ändra vibrationerna som det passar dig.


Sinful Uppladdningsbar Power Bullet Vibrator – för intensiv njutning

En billig klitorisvibrator, där du inte ska låta storleken lura dig. Den här produkten ser kanske väldigt liten ut men den är otroligt effektiv. Du kan förvänta dig oerhört intensiv stimulering. Njut den själv eller tillsammans med din partner. Den är dessutom vattentät så leken kan bli ännu våtare.


Vibrator Pink – för ännu våtare stunder i badet

Vibrator Pink – för ännu våtare stunder i badet
Vibrator Pink – för ännu våtare stunder i badet

Den här vibratorn är väldigt smidig. Perfekt att ta med i handväskan så du kan använda den när du känner lusten komma krypande. Välj mellan olika vibrationslägen för att hitta det som passar dig bäst. Produkten är 100% vattentät så du kan njuta av den i badet.


Sinful 10-Speed Bullet Vibrator – 10 vibrationsmöjligheter

Sinful 10-Speed Bullet Vibrator – 10 vibrationsmöjligheter
Sinful 10-Speed Bullet Vibrator – 10 vibrationsmöjligheter

En stark klitorisvibrator som  har 10 vibrationslägen att välja mellan så du kommer garanterat hitta något som är perfekt för dig. Produkten är liten och smidig. Du får plats med den i din handflata så den är perfekt att ta med på semestern. Eller att diskret ta med i väskan till din partner.  Du byter mellan de olika vibrationerna med en enkel knapptryckning.


Velve Chloe Lyxig Uppladningsbar Klitorisvibrator – en klitorisorgasm är aldrig långt bort

Velve Chloe Lyxig Uppladningsbar Klitorisvibrator – en klitorisorgasm är aldrig långt bort
Velve Chloe Lyxig Uppladningsbar Klitorisvibrator – en klitorisorgasm är aldrig långt bort

Produkten ligger perfekt i din hand så den är lätt att hålla över klitoris. Den målriktar vibrationerna så du får den optimala njutningen. Prova de 10 kittlande vibrationsinställningarna. Vibratorn passar som handen i handsken mellan era kroppar så du kan också njuta av den med din partner. Eller varför inte göra ditt bad ännu våtare med denna vattentäta produkt.


Baseks Kraftig 10 Functions Wand Vibrator – tar dig till klimax

En rosa vibrator som med sina 10 fantastiska vibrationsmönster är klar till att ta dig till klimax. Den är ergonomiskt utformad så den passar perfekt till din kropp. Materialet är lent och känns härligt mot din hud. Den är också liten och nätt, så du kan ha med den överallt och alltid ha en orgasm nära till hands.  


Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator – låt din partner ta kontrollen

Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator – låt din partner ta kontrollen
Magic Motion Candy Appstyrd Klitorisvibrator – låt din partner ta kontrollen

Med en tyst klitorisvibrator kan du låta din partner ta kontroll över dina orgasmer. Den är nämligen appstyrd. Lägg den i dina trosor och vänta på att din partner tar dig till klimax med sin telefon. Vuxenleksaken är därför perfekt för lekar utanför hemmet. Vibratorn är otroligt diskret och tyst så ni är de enda som kommer veta vad som pågår. Är du singel kan du givetvis också använda den och ta kontrollen över dina egna klitorisorgasmer


Vad är en vibrator för klitoris?

Syftet med en stark klitorisvibrator är tydligt nämligen att du ska få orgasm. Men det är syftet med de flesta sexleksaker. Det som gör den här sorten unik är att de oftast är rätt små då de inte är gjorda för penetration som tillexempel dildos. Klitorisvibratorer används för att stimulera de yttre erogena zonerna vilket gör att den inte behöver vara särskilt stor. Det gör också att den är lätt för dig att flytta runt för att träffa de punkter du tycker känns bäst.

Höjdpunkter:

Varför du ska stimulera din klitoris

Det finns en väldigt enkel anledning till att kvinnor lättare når klimax vid stimulering av klitoris. Det är för att den enda funktionen din klitoris har är njutning. Det är den enda delen av din kropp som bara existerar för att bli sexuellt tillfredsställd. Hur häftigt är det inte att vi kvinnor har ett organ som har den funktion? Det är inte riktigt något vi pratar om men klitorisstimulering är därför otroligt viktigt i samlag för maximal njutning. Med en klitorisvibrator ger du din klitoris det den vill ha; njutning och den kan få det när den vill.

Att få orgasm är hälsosamt

Vi har nog alla hört att orgasmer påstås vara hälsosamma men förmodligen är de mer hälsosamma än du anar. Har du någon gång upplevt att du blir väldigt trött efter klimax? Det finns det en enkel anledning till en orgasm utsöndrar ett hormon som gör dig lugn och avslappnad. Därför kan sex faktisk göra dig mindre stressad. Vilket de flesta av oss i dagens samhälle kan behöva. Alltid är det något som ska göras eller fixas och även när det inte är det så sitter vi med våra telefoner och stressar över att vi inte gör något. Det är en ond cirkel som regelbundna orgasmer faktiskt kan hjälpa dig med.

Men stress är inte den enda psykiska sjukdom som en orgasm kan hjälpa dig med. Den kan nämligen motverka depression då endorfin och dopamin också utlöses i kroppen. Dessa går ibland också under namnen lyckohormoner. Även serotonin frigörs i din kropp som faktisk är en ingrediens i den antidepressiva medicinen Prozac.

Andra positiva effekter av orgasm:

  1. Du blir friskare
  2. Du blir lyckligare
  3. Mer kärleksfull
  4. Botar huvudvärk
  5. Stärker ditt immunförsvar
  6. Du får bättre hy
  7. Motverkar hjärtsjukdom

Som du kan se har orgasmer många otroligt många positiva effekter utöver att det är fantastiskt skönt.

En perfekt onaniprodukt

Är du singel? Då vet du att som singel så kan det vara svårt att få orgasm. Du har inte någon partner som kan hjälpa dig så det enda du kan använda är dina egna händer. Det där fingerarbetet kan också bli lite jobbigt och irriterande. Att onanera är en konstform. Några dagar kanske du kommer på 30 sekunder och andra dagar verkar det omöjligt. Med en klitorisvibrator kan du vara mer säker på att få orgasm när och var du vill. De flesta vibratorer idag är små och smidiga att ta med sig. Så en orgasm behöver aldrig vara långt bort igen.

Använd den med din partner

En vibrator för klitoris kan göra underverk för ert sexliv. De flesta är nämligen så små och smidiga så de passar perfekt mellan era kroppar. Det gör det möjligt att få skön klitorisstimulering samtidigt som penetration. Det kan nästan inte bli bättre än så! Eller varför inte låta din partner leka med hur vibratorn ska placeras för att du ska njuta helt optimalt. Ni kanske ska prova på en tyst klitorisvibrator som är appstyrd så ni kan ta med fräckheterna på stan. Det är optimalt gått i tankar om att pröva på lek i offentligheten.