Har du någonsin sett ”Sex And The City”? Kanske var du som oss helt besatt av programmet. Det var så befriande att se hur de snygga New York kvinnorna bara hade en vild sexupplevelse efter en annan.

Men om du har sett programmet vet du kanske också vad en rabbit är. Det var en rabbitdildo som Charlotte använde när hon isolerade sig från de andra och spenderade all tid med att njuta på sitt sovrum.

Det var där rabbit dildon fick sitt stora genombrott och blev ett så kallat ’household name”.

I den verkliga världen är det faktiskt också många kvinnor som har en rabbit vibrator eller rabbit dildo som sin favorit av sexleksaker. Det är inte så konstigt att så är fallet då en rabbit stimulerar både din g-punkt och din klitoris.

Vilken rabbit är bäst i test?

Att köpa en sexleksak kan vara svårt. Då kan att googla ”test rabbit vibrator” kanske vara missvisande på grund av att alla gillar olika saker i sängen. Men förmodligen vet du vad du gillar. Det kanske är en stor rabbit dildo som är bäst för dig.

Om du normalt tycker att det ska vara stort så är det nog inte annorlunda när det kommer till en dildo. Med sexleksaker får du lov till att drömma och välja precis det som du tycker är attraktivt. Oavsett om det är en stor rabbit dildo eller en liten eller en speciell färg du tänder på.

På grund av historien om rabbit dildon så kommer de fortfarande i många olika färger där rosa fortfarande är en favorit hos många. Före rabbiten så liknade de flesta dildos du kunde hitta på marknaden riktiga penisar. Vilket också gjorde att den stod ut.

Så med utgångspunkt i att du själv vet vad du gillar, tänder på och drömmer om så har vi nedan valt ut några av våra favoriter. Genom att läsa om dessa hittar du förhoppningsvis en som låter helt perfekt till just dig och dina behov.


Capella – från lätt kittlande till stark stimulering

Capella – från lätt kittlande till stark stimulering
Capella – från lätt kittlande till stark stimulering

Upplev kombinationen av att stimulera g-punkten och din klitoris. Capella har två motorer en för varje område. Du kan också välja mellan 10 otroliga vibrationslägen. Så oavsett om du är utefter en lätt kittlande eller en stark intensiv stimulering har Capella något för dig. Det ger dig möjlighet att välja precis det du känner dig sugen på i stunden. Du ändrar enkelt vibrationsstyrka med en knapptryckning.


Sinful Rabbit Vibrator Original – gör dina ”Sex And The City” drömmar till verklighet

Sinful Rabbit Vibrator Original – gör dina ”Sex And The City” drömmar till verklighet
Sinful Rabbit Vibrator Original – gör dina ”Sex And The City” drömmar till verklighet

Om du har följt Samantha, Charlotte, Carrie och Miranda härliga singelliv i New York känner du kanske igen den här. Denna roterande rabbit stimulerar insidan och utsidan för optimal njutning. Inuti blir du masserad av tre rader med kulor som samtidigt roterar för en extremt härlig känsla. På utsidan vibrerar öronen för att tillfredsställa din klitoris på ett fantastiskt sätt. Du kan välja att njuta invändig och utvändig stimulering samtidigt eller ett område åt gången.


Dahlia Rabbit Vibrator – kraftiga vibrationer

Dahlia Rabbit Vibrator – kraftiga vibrationer
Dahlia Rabbit Vibrator – kraftiga vibrationer

Låt inte denna rosa lilla sak lura dig. Trots att den är liten och smidig kommer den med kraftfulla vibrationer. Den har 10 vibrationsmöjligheter och en spännande boost-knapp. När du kan känna att orgasmen är nära så kan du hålla ned boost-knappen. Då börjar båda motorerna vibrera på fullstyrka för att ge dig en superintensiv orgasm.


Sinful Power Bunny Uppladdningsbar Rabbitvibrator – träffar dina bästa punkter

Sinful Power Bunny Uppladdningsbar Rabbitvibrator – träffar dina bästa punkter
Sinful Power Bunny Uppladdningsbar Rabbitvibrator – träffar dina bästa punkter

Den ergonomiskt utformade och härligt lena vibratorn är designad för att träffa alla dina bästa erogena punkter. Öronen stimulerar din klitoris medan skaftet tillfredsställer dig inuti. Med sina 5 vibrationsmönster hittar du helt säkert det läge som passar dig och din orgasm bäst.


Ultimate Vibrator Kit – 4 fantastiska produkter i ett kit

Ultimate Vibrator Kit – 4 fantastiska produkter i ett kit
Ultimate Vibrator Kit – 4 fantastiska produkter i ett kit

Har du funderat på att köpa en vuxenleksak men har svårt att välja mellan de häpnadsväckande många möjligheterna.  Då är det här kitet din räddning. Du får allt du behöver för dina härliga stunder och ökar dina möjligheter för orgasm med fyra. I detta kit får du en wand, två rabbits och en dildo.

En wand stimulerar dig med makalöst djupa vibrationer och kan användas på hela din kropp. Den är ergonomiskt anpassad till dina erogena zoner men kan även användas som massagestav.

En av de två rabbitar som följer med är en ’naturtrogen rabbit’ och den andra är en slät modell. Båda är givetvis designade för att stimulera både in-och utsida.

Så får du också en klassisk dildo som är formad som en riktig penis. Det är en vibrerande dildo som du använda vid penetration eller vid stimulering av andra erogena punkter.


Velve Riva Lyxig Uppladdningsbar Rabbitvibrator – för en het upplevelse

Nu kan dina stunder med din rabbit bli ännu hetare. Velve Riva har nämligen en enastående värmefunktion. Låt skaftet bli varmt för en mer intensiv upplevelse. Låt produkten stimulera både klitoris och insidan. Den är också vattentät så det blir både hetare och våtare.


Sinful Mr. Big Rabbitvibrator Original – nya orgasmnivåer

Du får en härlig roterande massage på insidan medan kittlande vibrationer stimulerar din klitoris.  Välj mellan 6 vibrationsmöjligheter och 6 rotationsnivåer. Du kan kombinera rotationer med vibrationer eller bara njuta av en åt gången. Upplev den snygga svarta designen ta dig till orgasmhimlen.


Sinful Bunny G Uppladdningsbar Rabbitvibrator – för optimal njutning

Den är designad för att träffa din g-punkt till perfektion med sin böjda topp. Som om inte det vore nog så kittlar öronen samtidigt din klitoris. Den ger dig alltså optimala möjligheter för dubbelorgasm. Det finns 10 intensiva vibrationsinställningar för dig att upptäcka. Vill du ha en ännu våtare stund så kan du ta din nya vän med i badet.


Hur fungerar en rabbit?

Vuxenleksaken har fått sitt namn för att det liknar en kanin. Den består nämligen av ett skaft som används till att penetrera och tillfredsställa din g-punkt. Skaftet är ofta lite böjt för att komma åt din g-punkt på bästa sätt. Skaftet är en dildovibrator helt enkelt. I just en rabbit vibrator så innehåller dildon rader med kulor som roterar och därmed masserar och stimulerar ditt inre. Detta gör den samtidigt som själva skaftet roterar.

Utöver skaftet så har en rabbit också öron. Kaninöronen ska samtidigt stimulera din klitoris väldigt intensivt. Både öronen och skaftet vibrerar så du kan välja att stimulera både klitoris och g-punkt samtidigt. Om du bara vill ta en punkt åt gången kan du också välja att den bara ska vibrera från den ena änden. Det är den perfekta sexleksaken då den ger dig dubbla chanser för orgasm.

En rabbit:

Dubbel så stor chans för orgasm

Generellt så har kvinnor mycket lättare att uppleva en klitorisorgasm. Det kan förklaras av att klitoris enda funktion är sexuell njutning. Den kallas ibland för kroppens njutningscenter. Klitoris är ett väldigt känsligt område med många nerver vid orgasm rusar blodet dit ned och området sväller. De flesta kvinnor upplever att hela kroppen då spänner upp eller att man börjar rycka okontrollerbar. En klitorisorgasm är otrolig. Kaninöronen på en rabbit dildo är till för att tillfredsställa området med kittlande vibrationer.

Men en rabbit vibrator tar inte bara hand om din klitoris den stimulerar också din g-punkt. Tillskillnad från vad det låter som är g-punkten inte en punkt utan ett område. Det ligger cirka 2–3 cm in i din slida i magens riktning precis framför din livmoderhals. Det är ett väldigt känsligt område och precis som klitoris sväller det när du blir upphetsad. En g-punkts orgasm upplevs ofta mer intensiv än en klitorisorgasm. Dock kan g-punkten vara svår att hitta. En leksak kan därför vara perfekt för att undersöka och hitta din g-punkt. En rabbit dildo är som regel böjd i toppen och det är för att kunna hitta till din g-punkt.

De flesta sexleksaker fokuserar på ett område. Men med en rabbit så ska du inte välja vilket område som ska stimuleras. Det gör den också perfekt till nybörjare som bara behöver investera i en sexleksak istället för två.

Historien om rabbit dildon

Det är inte konstigt om du tror att rabbiten först kom ut på marknaden i slutet på 1990-talet i samband med att den var med i Sex and The City. Men det är rätt långt ifrån när den faktiskt gjorde marknadsdebut. Låt oss ta med dig till Japan 1983 där rabbitens historia startar.

1983

I 1983 blev Vibratex den första sexleksakstillverkaren att lansera vibratorer med stimulering både på insidan och utsidan. På grund av att leksakerna tillverkades i Japan så var de formade som djur och kom i en mängd färger. Detta på grund av att Japan hade väldigt stränga lagar mot ”oanständigheter”.

1984

Rabbiten kom ut på marknaden 1984.Anledningen till att den liknar en kanin är för att kaniner betyder tur i Japan. Så enligt legenden så ignorerade myndigheterna den dildoliknande formen på grund av att produkten såg ut som en kanin. Det var också här de roterande kulorna kom in i bilden. Designern kallade den första utgåvan av rabbiten för Rabbit Pearl. Då man på engelska kallar den roterande stimuleringen för roterande pärlor. Den exporterades men blev inte känd eller särskilt populär när den förts introducerades på marknaden.

1997

1997 kom en ny utvecklad version av produkten; ”the Rabbit Habit”. Tillskillnad från ”the Rabbit Pearl” var den här nya versionen batteridriven. Vilket var revolutionerande. Du skulle inte längre bry dig om irriterande sladdar.

1998

Den stora genombrott kom dock året efter. HBO ingick ett samarbete med Vibratex. Den andra augusti 1998 visades det legendariska avsnittet av Sex and The city som satte rabbiten på kartan för många.  Här kom den riktiga succén för produkten och riktigt många företag kopierade den. Den otroliga succén kom dock också i samband med att online shopping fick sitt stora genombrott. Det gjorde att folk kunde köpa sexleksaker mer diskret än tidigare vilket ökade försäljningen generellt.

Sedan dess har kändisar som Eva Longoria och Oprah uttalat sig positivt om produkten vilket gör att den behållit sin popularitet genom åren.