Magic Wand vibratorn har en lång historia. Den skapades nämligen som massageapparat på 1970-talet.

Men folk upptäckte snabbt att det inte var det enda man kunde använda den till. Du kanske känner till scenen från Sex and The City där Samantha lär personalen hur deras massagestav kan användas som en sexleksak.

Att produkten är skapad med föremålet att massera gör att de har marknadens kraftigaste vibratorer. Det kan göra att du lättare att få orgasm även om du normalt upplever svårigheter med det.

En Magic Wand är så smart för du kan ju faktiskt också använda den till det den är gjord för; massera. En produkt som ger dig tillfredsställelse och tar hand om dina ömma muskler. Den har allt!

Hitta din Magic Wand

På 70-talet var valet enkelt då det inte fanns så många alternativ på marknaden. 2020 är det en djungel av produkter och det är svårt att veta vilken du ska köpa.

Även om alla fyller samma syfte så är det inte samma produkter och du kan inte förvänta att alla ger samma intensitet och styrka.  Det är som när du köper ett par springskor. Alla skorna är gjorda för att du ska kunna springa i dem men de är alla olika.

Magic Fairy Wand är ett exempel på ett märke som är känt för kraftiga vibrationer. De är dock långt från de enda som erbjuder det här på dagens marknad.

Men när du ska köpa din första kan du ju inte veta vilken som är bäst för dig. Därför har vi samlat våra favoriter nedan. Du kan läsa om skillnaderna och se vilken av dem som låter helt rätt för dig.

Kom ihåg att en Wand inte bara är en investering i din sexuella njutning men också för din kropp och ditt välmående. Lev ut din Sex and the City dröm med en av våra rekommendationer.


Libra – tre produkter i én

Libra – tre produkter i én
Libra – tre produkter i én

Med Libra får du hela tre produkter i en. Den är nämligen en wand, klitorisvibrator och g-punktsvibrator. Den vibrerar från båda ändarna för att göra det här möjligt. Det är en av de mest allsidiga vuxenleksakerna du kan hitta på marknaden.  Den har tio vibrationsmöjligheter för dig att gotta dig i.  Som en bonus har den också en riktigt snygg design.


Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator – erotisk massage eller erotisk stimulering

Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator – erotisk massage eller erotisk stimulering
Sinful Dubbelmotorig Magic Wand Vibrator – erotisk massage eller erotisk stimulering

Produkten har dubbla motorer vilket gör det till två produkter i en. Efter en lång hård dag kan massagehuvudet vara perfekt för att lösa upp dina hårda och spända muskler. Använd den inne i kroppen för g-punkts stimulering eller för de härliga vibrationerna över klitoris. Båda änderna av staven kan vibrera samtidigt eller så kan du njuta av vibrationerna var för sig.


Palmpower Rechargable – kraftfulla vibrationer

Palmpower Rechargable – kraftfulla vibrationer
Palmpower Rechargable – kraftfulla vibrationer

Varför köpa en massagestav och en wand när du kan köpa en produkt som kan vara båda. Vibrationerna är så starka att den passar perfekt till dina ömma muskler. Du kan testa den över hela kroppen och upptäcka nya erogena zoner. Den är även perfekt som en klitorisvibrator. Använd den själv eller lek tillsammans med din partner.  


Velve Macy Lyxig Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator – för vilda orgasmer

Börja med en sexig helkroppsmassage för att bygga upp stämningen. Ta det vidare till klitoris och välkomna orgasmhimlen.  Vibrationerna är starka för att stimulera dig maximalt. Det finns även en motor i skaftet på din wand så du kan använda den som dildovibrator. Njut av de 10 vibrationsmöjligheterna i badet för en riktigt våt upplevelse.


Fairy Original Massage Wand – för långvarig njutning

Fairy Original Massage Wand – för långvarig njutning
Fairy Original Massage Wand – för långvarig njutning

Magic Fairy Wand är ett av marknadens populäraste märken när det kommer till wands. Denna vibrator är otroligt kraftfull och kan användas för sexuell stimulering eller en härlig massage. Den har en elsladd som gör att den kan vibrera väldigt intensivt. Den är lätt att styra med knapparna på produkten.  


Doxy Massage Magic Wand – magisk upplevelse varje gång

Doxy Massage Magic Wand – magisk upplevelse varje gång
Doxy Massage Magic Wand – magisk upplevelse varje gång

Sätt din snygga leksak i eluttaget och njut så länge du vill och behöver. Du behöver aldrig tänka på att den ska laddas eller att batterierna ska bytas. Låt de fantastiska vibrationerna ta dig till nya höjder av njutning. Den är lätt att kontrollera med sina plus- och minusknappar. Det finns också ett pulseringsprogram som du enkelt kan byta till.


Lelo Smart Wand Medium Magic Wand – Prisvinnare

Med sina pulserande vibrationer är Lelo en product utöver det vanliga.  Du höjer och sänker intensiteten lätt med knapparna på sidan av skaftet. Så finns det en knapp som styr de 8 vibrationsmönstren. Du kan verkligen välja fritt vad du önskar allt från milda till kraftiga vibrationer. Med modern SenseTouch-teknik så har den dessutom den smarta funktionen att vibrationerna blir mer intensiva när vibratorn rör kroppen


Baseks Micro Magic Wand Vibrator – kittlande vibrationer

Baseks Micro Magic Wand Vibrator – kittlande vibrationer
Baseks Micro Magic Wand Vibrator – kittlande vibrationer

Den här vibratorn är liten och smidig. Den passar perfekt när du ska ut och resa. Eller så kan du enkelt förvara den i din väska så den alltid är där när du behöver den. Trots sin lilla storlek har den kraftfulla vibrationer som kommer stimulera din klitoris.


Vad är en Magic Wand Vibrator?

Namnet kanske för tankarna till något från Harry Potters värld eller något annat fantasyobjekt. Men det är givetvis inte en sådan Magic Wand vi pratar om. Dock kan det vara ett nästan magiskt objekt för din orgasm. Men det är en massagestav som på grund av sin starka motor fungerar fantastiskt bra som vibrator. Du kan använda den som en massagestav eller en klitorisvibrator eller varför inte båda? De starka vibrationerna är otroliga för kraftfull klitorisstimulering. Vissa kvinnor upplever vibrationerna som så kraftiga att de kan få stimulering utan att ens ta av kläderna. Vibrationerna är så intensiva och kraftfulla.

Det är en bra produkt om du inte vill skylta med att du har en vuxenleksak då den är väldigt diskret. Den liknar inte ens en sexleksak. Om du är rädd för att någon ska hitta din njutnings-maskin så är den lång mer diskret än en dildo. Det ser ut som en apparat inte en sexleksak.

Den är också perfekt till nybörjare då den är väldigt lätt att använda. Då den endast fokuserar på klitoris och den yttre stimuleringen. Klitoris är lätt att hitta och du ska bara hålla produkten mot området. Att komma igång med att föra in saker i vaginan känns oftast krångligare i starten. Det slipper du med den här. Så den är perfekt som din första leksak.

En Magic Wand är:

Hitachi Magic Wand historien om originalet

Hitachi Magic Wand har fått titeln som den första Magic Wand vibratorn. Det var nämligen det japanska företaget Hitachi som kom ut med massagevibratorn 1968. Den lanserades som en kraftfull kroppsmassagestav för ömma muskler. De gav sin massagestav namnet Magic Wand.

Det var först någon gång i mitten av 70-talet som synen ändrades på produkten. Betty Dodson som är en erotisk konstnär rekommenderade nämligen Hitachis produkti sin bok ”Liberating Masturbation” som kom ut 1974. Många menar att hon ensam för apparatens succé som hjälpmedel till onani. För det var i alla fall här den fick sitt stora genombrott som sexleksak och har varit en bästsäljare i sexbutiker sedan. 

Hitachi står än idag fast vid att produkten är gjord för kroppsmassage och välmående inte som ett onaniobjekt. Dock har de inte alltid varit tydliga med hur produkten ska uppfattas. År 2000 slutade de att producera och sälja produkten på grund av ett bråk med deras förhandlare. Detta ledde till att priserna på Magic Wands steg något otroligt på eBay. Då valde Hitachi en ny förhandlare Vibratex.

Vibratex är en sexleksaks förhandlare men Hitachi förnekar fortfarande att Magic Wand Vibrator skulle vara en sexleksak. 2002 ökade den populära staven ännu mer i popularitet efter ett avsnitt av Sex and the City. Det var en liknande Wand som visades på TV men det ökade givetvis försäljningen av originalet.

Trots den stora succén så ville företaget sluta sälja produkten igen i 2013 för att de inte ville förknippas med sexleksaker. Vibratex övertalade dem dock till att bara ändra namnet till ”The original Magic Wand” eller ”Magic Wand Original”. Så sedan 2014 är Hitachi namnet borttaget men produkten lever i allra högsta grad.

Magiska orgasmer

En Magic Wand vibrator fokuserar på att ge dig orgasm i ditt njutningscenter nämligen klitoris. Klitoris är det känsligaste området på en kvinnas kropp då det innehåller otroligt många nerver. Den enda funktion din klitoris har för dig och alla andra kvinnor är njutning. Därför är klitoris lättare att stimulera än g-punkten. Staven har väldigt starka och intensiva vibrationer som gör det lättare även för dem som upplever svårigheter med att få orgasm att få det med en Wand.

Lättare att få orgasm genom:

Idag finns det produkter som använder sig av batterier men originalprodukten kopplades bara in i eluttaget. Det finns fortfarande produkter på marknaden där du sätter in den i väggen. Ofta ger dessa ännu mer kraftfulla vibrationer.

Romantisk produkt till par

Om ni är ett par är en Wand perfekt. Tänd stearinljusen och massera varandra i den romantiska belysningen. Det kan vara en del av ert förspel där hen går vidare med att föra staven till din klitoris. Kanske penetrerar hen dig samtidigt som hen skickar vibrationer till din klitoris. Eller så kan ni ju bara använda staven för en härlig och mysig stund tillsammans. Det kan kanske vara ett en ny skön aktivitet för er istället för Netflix.

Massage för din hälsa

Massage är härligt och avslappnande. Det är också något du säger till dig själv att du ska få snart. Men du vet innerst inne att du sagt snart i 3 års tid. Att ta tag i att boka den där massagetiden händer bara inte. Men en massagestav kan du få den fantastiskt djupa och avslappnande spakänslan varje dag i ditt eget hem. Massage är inte bara skönt det har en uppsjö av positiva effekter på din kropp och ditt sinne.

Positiva effekter av massage: