Säkra din orgasm med en lufttrycksvibrator

Ja du läste rätt. En tryckluftsvibrator är gjord för att säkra din orgasm. Dessa produkter är utvecklade för att du ska vara garanterad att nå klimax.

Tryckvågorna sköljer över din klitoris och du når orgasm snabbare och oftare än med någon annan produkt. Det kanske låter för bra för att vara sant men lufttrycksvibratorer är helt fantastiska.   

När denna slags vuxenleksak först lanserades var det några lufttrycksvibratorer som faktiskt kom med orgasmgaranti. Vilket är något utöver det vanliga.

Den här produktkategorin går nästan inte att jämföra med andra leksaker som också ska stimulera klitoris.

Det finns inget annat på marknaden som kan få dig att uppnå så intensiva orgasmer.

Vilken är bäst för mig?

Lufttrycksvibratorer är något som verkligen vuxit i popularitet de senaste åren. Det betyder givetvis att det också finns många produkter på marknaden. Vilket kan göra det förvirrande för dig att hitta den bästa för just dig.  Men oroa dig inte.

Vi har valt ut våra 5 favoriter inom kategorin. De har alla samma syfte att stimulera dig till klimax.

Men funktionerna kan verkligen variera. Några kommer med både tryckvågor och vibration. Andra fokuserar på en sak.

En sak är säker du kommer hitta en som faller dig i smaken så du kan börja din spännande orgasm resa.  

Läs om de olika varianterna och hitta den som låter mest upphetsande och som du tror kan få dig at komma igen och igen och igen.


Satisfyer Pro 2 Next Generation – 99% chans till orgasm

Satisfyer Pro 2 Next Generation – 99% chans till orgasm
Satisfyer Pro 2 Next Generation – 99% chans till orgasm

Om det finns en produkt som säkrar din orgasm så är det denna. Hela 99% upplever orgasm.

Så oddsen är på din sida. Kvinnor är i extas över denna otroliga tryckluftsvibrator.

Tryckvågorna masserar din klitoris utan att ens röra vid den. Sätt den mot ditt kön och låt orgasmerna komma en efter en.


Womanizer Premium – tar dig till orgasmhimlen

Womanizer Premium – tar dig till orgasmhimlen
Womanizer Premium – tar dig till orgasmhimlen

Womanizer har hela 12 vibrationsmöjligheter för dig att prova.

Varför inte gå på upptäcktsfärd mellan de olika lägena och se vilken som tar dig till orgasmhimlen snabbast.

Den har även en autopilot och byter då själv mellan de olika lägena för att ge dig optimal njutning.  


Zalo Queen Pulsewave 2-in-1 App-Styrd Vibrator – PRISVINNARE

Denna exklusiva produkt kan stimulera både din g-punkt och klitoris. Aldrig har möjligheten för orgasm varit bättre. För att kunna träffa din g-punkt helt perfekt så är den lite böjd i toppen. 

Välj mellan 8 pulserings-och vibrationslägen för att hitta den bästa för din njutning. Den har dessutom en otrolig värmefunktion för extra stimulering.

Du kan använda knapparna på produkten eller Zalo’s app för att styra den. Det ingår dessutom en sleeve som är optimal när du vill stimulera din klitoris. Få orgasm inuti och utanpå med denna otroligt allsidiga produkt.


Inmi Shegasm Deluxe Klitorisstimulator – vibrerar och stimulerar

Inmi Shegasm Deluxe Klitorisstimulator – vibrerar och stimulerar
Inmi Shegasm Deluxe Klitorisstimulator – vibrerar och stimulerar

Produkten där du inte behöver välja mellan en vibrator och klitorisstimulering. Att kunna stimulera båda områdena ger dig dubbla orgasmmöjligheter.

Få din klitoris stimulerad med den effektiva sugteknologin som har 11 otroliga intensitetsnivåer. Eller varför inte bara stimulera din klitoris med de 10 olika vibrationsmöjligheterna.  


Satisfyer Pro G-spot Rabbit – en orgasm är alltid nära till hands

Satisfyer Pro G-spot Rabbit – en orgasm är alltid nära till hands
Satisfyer Pro G-spot Rabbit – en orgasm är alltid nära till hands

Denna rabbit är en lufttrycksvibrator och en g-punkts vibrator i ett. Tryckvågorna masserar din klitoris utan att röra vid dig på ett härligt intensivt sätt.

Så är den också utformad för att perfekt träffa din g-punkt. Här kan du gläda dig till 10 kittlande vibrationsmöjligheter. Den har något för allas njutning.


Vad är en lufttrycksvibrator?

Det är en vuxenleksak som är skapad för att stimulera din klitoris på ett helt otroligt sätt. Med hjälp av tryckvågor hjälper den dig till total njutning. Det liknar inget du har provat förr. Lufttrycket gör nämligen så att din klitoris stimuleras djupare än normalt för en mer intensiv upplevelse.

Du placerar enkelt vibratorns munstycke på din klitoris som då omsluter den. Sätt sedan igång tryckluftsvibratorn och upplev den omedelbara njutningen när tryckvågorna startar. Det kan beskrivas som en massage men utan beröring. Klitoris är ett otroligt känsligt område på din kropp vilket gör att produkten inte ens behöver röra dig fysiskt. Tryckvågorna är tillräckligt starka för att ge dig en intensiv och stark uppleves.

De flesta kvinnor har lättare att få en orgasm vid stimulering av klitoris än vid penetration. Därför är det en perfekt produkt för en säker orgasm.

Varför funkar det?

Har du svårt att få orgasm?

Är du en av många kvinnor som upplever svårigheter med att komma? Då är du absolut inte ensam. Det är ett vanligare problem än vad man tror men också ett problem man inte pratar högt om. Du kanske till och med är en av dem som aldrig upplevt en orgasm.  Oavsett hur din situation ser ut är en orgasm något som borde njutas så ofta som möjligt.

Om du känner igen dig i dessa svårigheter och bara längtar efter att få uppleva en fantastisk orgasm så är en lufttrycksvibrator ett måste. Den har nämligen visat sig vara extra effektivt för kvinnor som har svårt att nå klimax. Med en tryckluftsvibrator har du en extremt hög möjlighet för att komma. Det finns inget annat på marknaden med så hög sannolikhet för orgasm och det finns mycket bra saker där ute. Om du är helt ny till vuxenleksaker är det dessutom en bra första investering på grund av att oddsen är så bra. 

Multipla orgasmer

En orgasm är en stegrande känsla där du upplever högre och högre njutning tills du når toppen. På toppen får du den skönaste känslan precis före den går över. Som kvinna kan du dessutom uppleva multipla orgasmer om det är något du gillar. Det innebär att du efter en orgasm helt enkelt bara fortsätter tills du når orgasm igen. Är två inte nog så kan du bara fortsätta tills du nått din gräns.  Produkterna kan även underlätta för dig som vill ha flera orgasmer på rad. Den blir nämligen aldrig trött utan finns där tills du är helt nöjd. Ska du stimulera dig själv blir du antagligen trött i handen efter ett tag. Så är det kanske inte jätteschysst att använda sin partner som en orgasmmaskin som konstant ska vara tillgänglig heller. Då är en produkt bättre och dessutom en mer säker väg till en orgasm eller flera.

Klitoris är kvinnans njutningscenter

En klitorisorgasm är typiskt väldigt intensiv. Klitoris är också det känsligast området på en kvinnas kropp. När du blir upphetsad strömmar det blod till klitoris som fylls och sväller. Du får sedan sammandragningar i ditt underliv som oftast pågår lite mer än 10 sekunder under en orgasm.  Några kvinnor upplever att hela kroppen spänns upp och andra upplever okontrollerbara ryckningar i hela kroppen.

Klitoris kallas ibland för det kvinnliga njutningscentret. Anledningen till det är att den enda rollen klitoris har i din anatomi är sexuell njutning. Det är det enda organet i en människas kropp som har det som enda sitt enda syfte. Så den är skapad för att du ska få orgasm!

Många kvinnor anser att en klitorisorgasm lättast uppnås med hjälp av en sexleksak. Det är därför inte konstigt att det oftast är en klitorisstimulerande leksak de flesta kvinnor väljer som sin första vuxenleksak. De flesta som har provat en lufttrycksvibrator anser att det är den bästa sortens produkt för den typen av stimulering.  

Fakta om klitoris:

Använd den med din partner

Vi har ju nu kommit fram till att kvinnor har lättast att komma vid stimulering av klitoris. Därför kan en sexleksak som kan stimulera klitoris vara perfekt att använda samtidigt som din partner penetrerar dig. Vem vet du kanske till och med får en dubbelorgasm när vaginan och klitoris stimuleras samtidigt. Det ger ert sexliv ny spänning och dig extra njutning, så varför inte? Eller så kan ni använda den i förspelet så att din partner kan njuta av att se dig stimuleras. I det sexuella samspelet kan det verkligen vara upphetsande att se din partner stimuleras. När hen ser dig nå orgasmhimlen gång på gång kan ert sex bara bli bättre. Så behöver hen inte heller vara avundsjuk på din nya orgasmmaskin utan ni kan njuta av den tillsammans.